За нас

Soul Food Factory

За пицарията

Soul Food Factory е пицария, в която държим изключително много на високото качество и не случайно готвим за едни от най-добрите ИТ специалисти във Варна и в България.

При нас ще откриете приятна обстановка, стил и нашият приветлив персонал. С италианска музика и спокойствието, което сме създали, ще Ви пренесем до така красивата част на Италия – Неапол.

About

Храна за душата

Вдъхновени от автентичният италиански традиционен вкус, висококачествените продукти и неповторимото ни тесто, ще затвърдите вашата любов към пицата.

Доволни клиенти

Уникални пици

Свежи салати

Освежаващи напитки

За вкусът

Мммммм ...

„Няма по-добро чувство на този свят от това да имаш топла кутия с пица върху скута си.“ – казва Кевин Джеймс, който е американски актьор, комик, сценарист и продуцент.

За пицата можем да говорим много, но най-важното за нея е да използваме качествени продукти и много любов. Тя е кралица и изисква уважение, а ние ценителите уважваме клиентите – нашите приятели, на които предлагаме нещо, което си струва.

Пицата за нас е любов, страст и креативност. Тя е нещо любимо на малки и големи.

Пицата ни е „неаполитански стил“, а в нея е събрано много внимание, грижа и нежност.

Тестото приготвяме по необикновен начин – със жива квас. Това прави всяко едно от нашите произведения на изкуството – лека, въздушна и здравословна пица.

Квасът преработва сложните въглехидрати на зърното и ги прави по-лесноусвоими. Това е едно богатство на калций, желязо и витамин „Ц“.

За хубава пица трябва и хубава пещ ...

Member at Soul Food Factory Pizza
Иво
Главен пицар
Member at Soul Food Factory Pizza
Станислав
Майстор пицар
Member at Soul Food Factory Pizza
Моника
Майстор пицар
Member at Soul Food Factory Pizza
Тошко
Майстор пицар

Работим с най-модерната пещ на Морело Форни, която изпича пиците за Вас на температура повече от 300 градуса, с въртящ момент, за да можем да Ви предложи шедьовър всеки път.

Гордеем се и с най-високият клас продукти, доставени директно от Италия.

Толкова е красиво, когато стилът, вкусът и технологията се срещат.

SOUL FOOD е невероятно изживяване.

Добре сте ни дошли отново!

To Top